Jsme velice rádi, že Vám prostředníctvím webových stránek můžeme představit něco málo z naší výroby uzenin a bourárny masa.
|
|
Vše začíná již v příjmu suroviny, kde dbáme na to, aby surovina byla čerstvá, správně vychlazená a především na její původ.
Vepřové, hovězí a drůbeží maso bouráme pouze českého původu.
|
|
|
|
|
|
Maso je dále rozbouráno ve schválené bourárně, odkud je rozdělováno do výroby uzenin a ke končenému spotřebiteli.
|
|
|
|
Jsme výrobci veškerých uzenářských výrobků (salámy, drobné masné výrobky, vařená výroba, uzená masa, polotovary, ...).
Mezi jediné naše výrobky nemůžeme zahrnout fermentované výrobky - tzv. tepelně neopracované masné výrobky.
|
|
|
|
|
|
Při výrobě uzenin dbáme na dodržování vlastních stanovených norem, které nám umožňují držet stále stejnou kvalitu výrobků.
|
|
|
Základem naší výroby je třídění surovin masa, které se dále zpracovává do uzenářských výrobků a není nahrazováno jinou surovinou
(sója, emulze, separát).
|
|
|
|
|
|
Velkou výhodou je nejnovější technologie na zpracování masa, která nám umožňuje co nejlépe zpracovávat surovinu.
Díky nerezovému provedení je i dosažena vysoká kvalita hygieny všech strojů.
|
|
|
|
|
|
K uzení našich výrobků používáme pouze bukové štěpky bez kůry v nejvyšší jakosti.
Díky tomu dosahujeme kvalitního kouře.
|
|
|
|
|
Hotové výrobky se dále vakuově zabalí a uskladní v chladírnách.
|
|
Poté je dále expedujeme k zákazníkovi a do našich prodejen.
|
|
|